Generelle handelsbetingelser

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron: 1,50 kr.

Dansk kreditkort (Mastercard): 1,74 kr.

Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Teller

Betaling Viabill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Betaling via offentligt EAN nummer: 10 kr.i gebyr


Levering
Vi efterstræber at afsendelsen af ordrer så hurtigt som muligt Vi sender ordren med den fragtform du har valgt. Langt de fleste ordre kommer frem mellem 1-3 hverdage. Spørg evt vores ekspedition inden hvis du er i tvivl

Du kan få leveret via

- GLS Pakkeshop som koster fra kr 40 kr - ordre over 500 kr leveres fragtfrit

- Levering til arbejdsplads som koster fra kr 40 kr

- Levering til din hoveddør som koster fra kr 75 kr

- Nogle forsendelser kan kun ske via fragtmand – de koster 425 kr – dog kun til brofaste øér

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives vedkontakte Helle på 20762156 / Helle@koiimport.dk eller ved at benytte vores 

standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50


Varer undtaget fortrydelsesretten

  • Alt bassinfolie / fiberdug som ikke er på hele ruller (skåret efter mål) (varer tilpasset til kundeønsker)

  • Flexslanger afskåret på meter måler (varer tilpasset til kundeønsker)

  • Medicin hvor folien er brudt på emballagen (varer som er forseglet og som udgær en sundhedsrisiko)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Koiimport, att Helle Pichardt, Bøgeskovvej 3a, 6650 Brørup

Du kan dog også fortryde købet ved at afleverer den på ovenstående adresse, kræver dog forudgående aftale med Helle

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til 
Koiimport DK
att: Helle Pichardt
Bøgesskovvej 3a 
6650 Brørup 
+ 45 20 76 21 56
helle@koiimport.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 


Koiimport DK
att: Helle Pichardt
Bøgesskovvej 3a
6650 Brørup
+ 45 20 76 21 56
helle@koiimport.dk

Vedr. varer der er gået i stykker i forsendelsen. 
 Her bedes fotos være os ihænde hurtigst muligt, da det gør det nemmere for dig at bevise, at der er tale om en transportskade og letter din sag betydeligt.

Bemærk procedure for beskadige varer m.m. Klik her for yderligere information

Returnering af varer.

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis kopi af faktura ved lægges. Vi sender evt penge retur via det betalingskort du har brugt til betaling. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Koiimport.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.koiimport.dk er Helle Pichardt

Som registreret hos Koiimport.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: helle@koiimport.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Helle Pichardt på helle@koiimport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

www.forbrug.dk
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Opdateret 01.06.2017
Koiimport DK ApS - Bøgeskovvej 3a - 6650 Brørup - Telefon +45 20762156 - E-mail ordre@koiimport.dk - CVR 33059922
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere